O nama

Nudimo Vam usluge održavanja voznog parka osobnih i lakih gospodarskih vozila svih proizvođača i modela van garantnog roka. Prepoznajući Vaš potencijal i profesionalnost u poslu želja nam je sa Vama uspostaviti poslovnu suradnju i ponuditi Vam naše usluge održavanja vozila.

Zašto izabrati  MB Auto Servis  za servisiranje Vašeg automobila ili brigu oko Vašeg voznog parka ?

Kvaliteta

Kod nas uslugu Vam pružaju vrhunski školovani i obučeni servisni savjetnici, automehaničari, autolakireri i autolimari, svi sa dugogodišnjim iskustvom u različitim servisima i sa različitim auto markama. Naše osoblje je vrlo uslužno i uvijek Vama na raspolaganju.

Naš servis opremljen je najmodernijom opremom, te dijagnostičkim uređajima namijenjenim upravo za Vaše vozilo, mi koristimo rezervne dijelove, ulja, maziva i tekućine renomiranih svjetskih proizvođača

 

Sigurnost

U našem servisu dajemo garanciju na ugrađene dijelove i rad 12 mjeseci, te vodimo posebnu brigu o svim automobilima koji prođu naš servis da budu sigurno prometno sredstvo svojim vlasnicima.

 

Odlična cijena

U našem servisu pruža se usluga najmanje u razini kvalitete bilo kojeg ovlaštenog servisa a po cijeni servisera koji rade u kućnoj radinosti. Cijene rezervnih dijelova kod nas su također među najpovoljnijima na tržištu.

 

U nadi da ćete nam dati šansu kako bi se uvjerili u našu kvalitetu i da s nama Vi možete biti još sigurniji, te ukoliko imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

 

Ježdovečka 103, 10250 Lučko, Zagreb

 

 

Back to Top